Google Desktop til Linux

Google vil udvide på desktop-området, så en tidlig udgave af Google Desktop til Linux er nu tilgængelig.

En beta-version af Google Desktop søgning til Linux kan nu hentes ned fra Googles website.

Med softwaren kan brugere søge både nettet og al tekst på egne maskiner igennem, inklusive Gmail og søgehistorik. Indekset gemmes lokalt, og brugerne kan derfor få adgang til Gmail og søgehistorikken, selv om de er offline.

Google Desktop til Linux bruger Googles egne algoritmer og går således udenom søge-applikationer til Linux som Beagle og andre.

Kun maskiner med x86-processorer kan bruge softwaren, der understøtter Linux-udgaverne Debian 4.0, Fedora Core 6, Ubuntu 6.10, Novell SUSE 10.1 og Red Flag 5. Som grafisk brugerinterface bruges enten KDE eller GNOME.

Google Desktop til Linux er ikke open source, men proprietært software, og må altså ikke ændres eller redistribueres. Foreløbigt er softwaren kun tilgængelig på engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, hollandsk, kinesisk, japansk, koreansk og portugisisk.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Kontorchef med ansvar for tværgående service management

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Architect - Projects
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere