Selv Aldi vil have sin egen iPad

Der går ikke en dag uden nye tablet-annonceringer. Medion og Aldi vil også lege med.

Efter iPad kommer – AldiPad! Navnet er gætteri, men det skulle være sikkert nu, at Aldis faste computerleverandør Medion vil bygge sin egen tavlecomputer. Det skriver den tyske udgave af Financial Times.

Dermed er Medion blot den seneste af en lang, lang række af pc-firmaer, som vil forsøge at følge i kølvandet på Apples meget omtalte iPad, der som bekendt slet ikke kan købes officielt i Europa endnu.

Det gælder blandt andet taiwanesiske Asus, som vil lancere en billig tavlecomputer med nogle af de funktioner, som iPad mangler, herunder Flash og webcam.

Det skulle være sikkert, at Medion også vil udvikle en meget billig tavlecomputer, der skal sælges hos Aldi. Den skulle være klar hen mod årets slutning.

Et af de mest interessante kommende produkter er den tyskudviklede WePad, der bygger på en åben platform og open source software.

Apple bliver netop kritiseret for sin lukkede softwaremodel, hvor alle applikationer skal godkendes, inden de kan komme med i App Store.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere