Nu kan du hente Vista

Nu kan du downloade en gratis prøveversion af Windows Vista, der kan bruges helt frem til sommeren 2007. Den eneste anke; produktet er ikke helt færdigt.

Microsoft har langt om længe frigivet den første fuldt offentlige betaversion af sit kommende styresystem Windows Vista. Dermed kan alle interesserede brugere nu hente en gratis testversion af Vista på Microsofts hjemmeside. Betatesten har allerede kørt i flere måneder, men den har været begrænset til udvalgte brugere; fra i dag kan alle deltage i testen.

Softwarefirmaet håber at millioner af brugere vil hente Vista og dermed hjælpe med at finde de sidste fejl og mangler i produktet, inden den færdige version bliver frigivet til januar næste år.

Det understreges at der er tale om en ufærdig testversion som ikke bør installeres af uerfarne brugere, men hvis man ellers ikke lader sig forskrække af et par tekniske udfordringer undervejs er betatesten en enestående mulighed for at smage på det nye Windows længe inden programmet kommer i handlen.

Programmet er sat til at udløbe den 1. juni 2007 og kan muligvis ikke opgraderes til den færdige kommercielle version. Og der er heller ingen teknisk support til betaversionen, men der er flere fora på nettet, hvor betatesterne hjælper hinanden.

Der er både mulighed for at hente en 32- og 64-bit version, og pakken fylder mellem 3,5 og 4,4 gigabyte. Den kan hentes på: http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/preview.mspx




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere