Google angriber Microsoft med reklame-plakater

Google investerer i reklameplakater ved amerikanske motorveje for at få folk til at skifte til Google Apps.

Når man er et af verdens mest kendte firmaer, så er det normalt ikke nødvendigt at bruge mange penge på at fortælle om sig selv. Og Google er da heller ikke kendt for at bruge meget energi på at reklamere. Men nu har Google helt usædvanligt startet en kampagne med fire gigantiske plakater ved motorveje i nærheden af San Francisco, Boston, Chicago og New York.

I denne Youtube-video kan man se et preview af Gone Google-kampagnen. Den skal overbevise firmabrugere om at skifte fra Microsoft Exchange eller Lotus Notes til Google Apps.

Reklamen hævder at 1,75 millioner virksomheder allerede er skiftet til Google Apps. Dermed kan de spare sig for ”frustrationer og problemer med at vedligeholde en traditionel it-løsning,” som det hedder på plakaterne.

Blandt Google Apps-brugerne skulle være Motorola og University of Notre Dame, ifølge Google.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere