Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

P1 bombarderet med protest-mails

Et e-mail kædebrev med beskeden om, at DRs radiokanal P1 har planlægger at nedlægge programmet Orientering, førte til en e-mail storm mod P1.

"Bevar Orientering". Sådan lyder overskriften på en e-mail, der er i omløb som kædebrev. Hensigten med opråbet er at forhindre, at DRs radiokanal P1 lukker programmet Orientering, der bringer analyser af aktuelle emner. Men programmet skal ikke lukke, og det har aldrig været planlagt at lukke det.

Opfordringen i mailen har fået så mange lyttere på barrikaderne, at P1-redaktør Anders Kinch-Jensen har set sig nødt til at sende et automatisk svar til alle, der skriver til Orientering, om at programmet ikke lukker.

»Jeg har fået over 300 e-mails på knap en uge, og de fleste er standard-breve om Orientering. Jeg prøver at svare de lyttere, der henvender sig, men hvis jeg skulle svare de mange, der efter kædebrevet har sendt mig mails, så kunne jeg ikke lave andet«, siger Anders Kinch-Jensen til ComOn.

Han ved ikke, hvor rygtet om lukning af Orientering kommer fra, og har ikke tidligere været ude for lignende mail-kampagner.

»Det er jo tilsyneladende effektivt med sådanne kædebreve, og jeg kan da se, at vores program må være populært rundt omkring. Det er altid rart med respons fra lytterne, men knap så sjovt at få stoppet sin indbakke til med henvendelser på et rygte, der ikke har hold i virkeligheden«, siger Anders Kinch-Jensen, hvis indbakke stadig får så mange e-mails om Orientering, at hans lyttere må tage til takke med et auto-svar lidt endnu.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere