Hent alle links og billeder på siden med ét klik

Hvis du vil downloade links og billeder fra en webside, så tjek DownThemAll, som er en af de mest populære og gratis udvidelser til Firefox.

De fleste kender til at gemme et billede fra en hjemmeside.

Rutinen er enkel og tager ikke mange sekunder. Mus over billede, højreklik, gem billede eller gem billede som, vælg et passende sted at gemme billedet og klik gem.

Det tager måske 10 sekunder, men forestil dig, at du skal gentage processen 10, 20, 30 eller 50 gange.

Dertil kan du lægge de mange musebevægelser, side-scrollninger og potentielle fejl med at gemme det samme billede flere gange eller overse billeder, så ender man hurtigt med hoved- og håndpine.

Hvis du gerne vil spare tid så besøg DownThemAll-siden, hvorfra du kan downloade tjenesten, der er blandt de 10 mest populære Firefox-extensions.

Skabt af italienersnak

Idéen opstod i sommeren 2004 i en dialog mellem de to italienere Federico Parodi og Stefano Verna. Historien om, hvordan DownThemAll, også kendt som dTa, blev til, kan du læse mere om her.

En stor fordel ved DownThemAll er, at der er rigtig mange muligheder, når først du får varmet op til en gang masse-download. Du kan downloade alle links og billeder, du kan manuelt vælge enkelte eller alle, og dertil kommer, at du kan oprette en stribe parametre for dine valg ved hjælp af forskellige filtre.

Herudover indeholder dTa en download manager og en download accelerator, som opfinderne hævder øger din din downloadhastighed med op til 400 procent.

Tjenesten dTa er omtalt mange steder. Selv faldt vi over en omtale på siden TechRepublic.

Nemt at finde rundt i

Fremgangsmåden er følgende. Åben en side i Firefox, klik på værktøjer, vælg DownThemAll fra værktøjsmenuen og vælg igen enten DownThemAll!, dTaOneClick! eller dTa! Manager.

Når dTa er startet, analyserer den automatisk den åbne webside og skaber en liste over links, billeder og indlejrede objekter. Fra hovedvinduet kan man hurtigt vælge de billeder eller links, man vil have downloaded.

Brugergrænsefladen er intuitiv og ifølge mange anmeldelser nem at finde rundt i, og det kræver kun få klik at specificere, hvor billeder skal gemmes og give filen et passende navn. Når downloadprocessen er i gang, starter dTa Manager og holder styr på, hvordan de enkelte downloads skrider frem.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere