Sådan virker den nye Hotmail

1,7 millioner danskere får i løbet af sommeren ny indbakke, for Microsoft er i gang med at ændre Hotmail markant. Se her hvad softwaregiganten vil ændre i mailprogrammet.

Microsoft annoncerede for nylig, at Windows Live Messenger får en solid opdatering, og det er ikke det eneste af softwaregigantens gratis programmer, der får det.

For Hotmail har også udsigt til en markant ansigtsløftning i løbet af sommeren, og det vil de 1,7 millioner danskere, som ifølge Microsoft bruger mailprogrammet, komme til at mærke.

En af de vigtigste nye funktioner er mere effektiv spamhåndtering, og du får også mulighed for selv at rydde op i indbakken med Sweep. Denne funktion gør dig i stand til hurtigt at feje mail ned i undermapper eller helt ud af mailprogrammet.

Det er praktisk, hvis du bliver tæppebombet med nyhedsbreve, Nigeria-breve og mærkelige bageopskrifter fra senile tante Oda.

Samtidig udstyres Windows Live Hotmail med 1-Click Filters. Det betyder, at du med et enkelt klik kan sortere i dine mail og eksempelvis udelukkende få vist dem, der er ulæste, fra kontraktpersoner eller fra sociale websider som Facebook og LinkedIn.

Send tunge mail nemt

En anden nyskabelse er muligheden for at sende meget tunge mail. Tidligere skulle der ikke mange megabyte billedfiler til, før ens eget eller modtagerens mailprogram brød hulkende sammen under det fysiske pres.

Microsoft har med den nye udgave af Hotmail løst det problem ved at udnytte webtjenesten SkyDrive (læs mere om den her), som fungerer som en slags virtuel harddisk.

Det gør det muligt at sende mail med op til 200 billeder, der fylder imponerende 10 gigabyte. Finten er naturligvis, at modtageren får tilsendt thumbnails, og når der klikkes på dem, så åbnes billederne fra den virtuelle harddisk, SkyDrive. Dermed vil modtagerens postkasse ikke blive bombet.

Har opdaget nettet

De senere år har Microsoft opdaget, at "det der internet" nu alligevel kan noget. Det så vi for nylig i Office 2010, hvor behandling af Office-filer er mulig online med Office Web Apps.

Microsoft fortsætter tendensen i Hotmail, hvor det frem over vil være muligt at rette i eksempelvis dokumenter og PowerPoint-præsentationer, selv om du ikke har Word og PowerPoint installeret på den pc, hvor du tilgår din Hotmail.

Du kan læse mere om nyskabelserne i Windows Live Hotmail her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere