Få en fantasifuld jobtitel på et splitsekund

Det er ikke kun på engelske hjemmesider, du kan få en ny og fantasifuld jobtitel på et splitsekund.Prøv en dansk variant her.

For nylig fortalte vi om Bullshitjob.com, der er en hjemmeside, hvor du kan bede om at få en (skør) jobtitel.

Vi har moret os over mange sindsoprivende idiotiske jobtitler, men stort set siden, vi lagde artiklen online, har hjemmesiden strejket.

Nu har vi fundet en dansk hjemmeside, som kan næsten det samme - og den er i modsætning til Bullshitjob.com oppe og i fuld vigør. Navnet er vertikal.dk/titler, og idéen med jobtitelgeneratoren er ifølge ophavsmændene at:

Du kan ikke få mere i løn...
Du kan ikke få et mere meningsfyldt arbejde...
Du kan ikke få efteruddannelse...
Du kan ikke få bedre arbejdstider eller mere fritid...
MEN!
Vertikal giver dig en ny titel - helt gratis!

Sådan virker det

Interessant nok fortæller Vertikal-drengene også, hvordan deres titel-generator virker. Der er tale om en enkel kombination af en database, JavaScript og PHP. Systemet er baseret på et lille JavaScript, der ud fra tre rækker af ord danner en tilfældig kombination. Ordene er lavet således, at de danner (stort set) fornuftige kombinationer, når de sammensættes.

Ordene hentes fra en lille database, og en stump PHP-kode danner de tre rækker (arrays) i JavaScriptet, som skal bruges af systemet. Når der tilføjes nye ord til listen, afspejler JavaScriptet det straks.

"Systemet kan i det uendelige hente de tre nødvendige dele i de tre rækker og sammensætte dem på skærmen. Vi sikrer lige, at ordene ikke er de samme, for det lyder ikke rigtigt, men ellers kan brugeren klikke endeløst. Takket være tre rækker med lige nu 19 * 37 * 20 ord - eller 14.060 kombinationer - bliver der sjældent tale om gentagelser."

Indtil videre har 8.747 af de besøgende ville lære, hvordan jobtitlerne genereres, og godt 35.000 har været inde og få - hverken mere i løn eller efteruddannelse - men en ny og måske selvbevidsthedsopbyggende jobtitel.

Prøv selv her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere