Irriterende Facebook-typer - er du en af dem?

Her er de værste spader på Facebook. Gå listen igennem og se om du er en af de allermest irriterende typer.

De fleste kender en på Facebook, som bare er irriterende og slet ikke til at holde ud - måske ligesom ham her i dette videoklip.

Vi har fundet en hjemmeside, der deler de irriterende typer op i forskellige kategorier. Se dem her:

1. Den skrækkelige foto-tagger

Typen, der bare 'tagger' dig til hvad som helst. Selv de mest forfærdelige billeder af situationer, som du helst vil glemme og i hvert fald for alt i verden vil holde for dig selv. Som for eksempel:

- Jeg tog det her billede i går, da du kastede nachos og pebermynte-pastiller op og ramte hende luderen i øjet, ROFL.

2. Den evige invitation

De ustoppelige invitationer og opdateringer bliver man bare træt af. Typen her inviterer alle til alt, hele tiden.

- Du er hermed inviteret med til min kats fødselsdag. Godt nok har du aldrig set min kat, og du kender heller ikke rigtig mig. Vi mødtes i et par minutter for nogle år siden til en fest. Siden da er jeg flyttet til den anden ende af landet, men det vil virkelig betyde meget for mig, hvis du kommer til min kats fødselsdagsfest.

Hvis du også bliver oversvømmet af irriterende quizzer om alt mellem himmel og jord, kan du heldigvis gøre noget ved det. Se her den smarte finte her.

3. Den desperate forespørgsel

Typen her har en idé om, at det er ultra cool at spamme samtlige kontakter i adressebogen med "bliv fan af [hvad-som-helst]". Temmelig ofte viser det sig, at [hvad-som-helst] er enten typen selv eller nogen, der betaler Den desperate forespørgsel for at spamme Gud og hvermand.

- Kunne du tænke dig at blive fan af min hjemmeside - Irriterende-Inger.dk?
Nå ikke, hvad så med billeder-af-mig.dk?
Nå, heller ikke. Jamen hvad så med Irriterende-Ingers-familie.dk?
Please, bliv fan af et eller andet...

4. Fuldstændig uden filter

Den her slags brugere lægger hvad som helst på Facebook, selv når det er noget, man aldrig nogen sinde kunne tænke sig at vide noget som helst om.

- Hej alle, jeg har lige været på tønden, og det var en ordentlig omgang. Tænk, det lignede hovedet på en hest...

Ja tak, om du så havde leveret noget, der lignede de hængende haver i Babylon, så vil vi ikke høre om det, nogensinde.

5. Småskudt i roen

Baby-typen, der bruger billeder af sit spædbarn som profilbillede, er lidt til en side. Meningen er, at det skal være nuttet, men for alle andre end brugeren selv, er det irriterende og lidt foruroligende.

6. Værre end udslæt

Klister-typen følger minutiøst din færden på Facebook og kommenterer på alt, hvad du foretager dig. Som et klistermærke eller en skygge følger den her type dig rundt i den sociale del af Cyberspace og fyrer kommentarer af som et maskingevær.

- He he, LOL, den var god. Du er bare den sjoveste...

- OMG, jeg er bare helt enig med dig i alt, hvad du siger, alt."

- Hvor skal du hen? Du kan da ikke bare gå! Giv mig opmærksomhed, please, please, please.

Hvis du ikke lige kan gennemskue forkortelserne LOL og OMG, kan du få et lynkursus i cyber-slang her.

7. Passiv, men aggressiv

Typen her lægger godt indstuderede bidske udfald ind på Facebook uden at nævne nogen navne.

- Åh nej, sagde du virkelig det om mig? Du skal vide, at jeg er altså helt og aldeles min egen herre, selvstændig og modig...

Faktisk så modig, at jeg lægger beskeder på Facebook, forbi jeg er bange for at mødes med nogen ansigt til ansigt i den virkelige verden. Eller også prøver jeg bare at få mit liv til at synes mere dramatisk, end det er.

Hold de værste folk væk

Det kan være en rigtig god idé at blokere for nogle personer, så din chef og andre, som du i et svagt øjeblik er blevet venner med på Facebook, kan læse alle dine statusopdateringer. Se her hvordan du spærrer for adgangen til din profil.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere