Download Wally: Genialt program til at skifte baggrund

Der findes mange app's derude, som skifter baggrunden på din computer. Men kun få har så gode forbindelser som Wally. Download programmet gratis her.

Mange kan lide, at baggrunden på deres computer skifter med jævne mellemrum, og der findes mange applikationer, som kan gøre det.

Mange af dem kan også stikke næsen i foto-delesider som Flickr og Photobucket, hvor der er adgang til flere billeder, end du kan forestille dig.

Alligevel kan de ikke hamle op med Wally, når det gælder udbuddet af billeder på kryds og tværs af Cyberspace.

Endnu færre arbejder over flere platforme, men lige præcis at håndtere flere platforme er en af Wallys specialiteter. Wally deler gerne sine baggrunds-roteringstalenter med såvel Windows- og Mac- som Linux-brugere.

De vildeste baggrunde

Hvis du vil se et større udbud af de her baggrundsskiftere, så bør du læse artiklen Få fingre i 50 fantastiske baggrundsbilleder og den her: Download de vildeste baggrundsbilleder.

Wally er skruet sammen med Nokias Qt4 framework og understøtter et utroligt stort antal billedkilder såvel lokale som det modsatte (via FTP) og derudover populære fotosites som Flickr, Yahoo!, Panoramio, Pikeo, Ipernity, Photobucket, Buzznet, Picasa, Smugmug og Bing.

Fidusen er, at du med Wally kan bruge enhver kombination af disse kilder ved at tilføje eller fjerne dem fra opsætningsskærmen.

Fiks den som det passer dig

Man kan også tilrette og gøre sin baggrundsskifter personlig på mange forskellige måder. For eksempel ved at specificere hvor lang tid, der skal gå mellem billedskiftene og justere størrelsen på sit lokale billedbibliotek.

Hvis du vil sikre dig, at børnene ikke vælger billeder med for meget hud til baggrunden eller sikre dig, at du selv kan få masser af nøgen hud, så kan Bing's 'voksenfilter' slås fra og til efter behov.

Wally er gratis og open source, og der ligger forskellige færdige download-pakker klar til afhentning fra Windows, Mac og Linux-baserede computere.

Wally er i øvrigt spejlet til Sourceforge, hvor du også kan hente de færdige pakker.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere