Se de 10 bedste videoer fra YouTube

Hver uge bringer vi en sjov, mærkelig eller spektakulær video fra YouTube. Men hvilke har været de bedste? Du får en top 10 fra 2010 her.

Faste læsere af pcworld.dk vil vide, at vi har indslaget "fredagsfilmen" hver uge. Her viser vi sjove, mærkelige eller spektakulære videoer fra YouTube.

Fredagsfilmen er uhyre populær, men hvilke videoer har været de største hit i 2010? Du får top 10-listen her:

1. Fem seriøse møgparkeringer

Det kan gå frygtelig galt, når bilen skal listes på plads. Vi har samlet fem videoer med virkelig elendige parkeringer.
Se video her

2. Reklamer som er helt til grin

Nogle reklamefilm prøver at være seriøse, men ender i stedet med at blive ufrivilligt komiske. Vi har fundet tre film, som får dig til at måbe.
Se video her

3. Sådan har du aldrig chattet før

Hvis du nogensinde har prøvet at chatte med fremmede på nettet, så ved du, at du kan komme ud for overraskelser. Men denne video er alligevel helt utrolig...
Se video her

4. Tv-vært flipper ud

Amerikansk tv-vært er stresset og går amok lige før en direkte udsendelse. Men kan han nå at finde smilet frem, inden han er på live?
Se video her

5. Bacon-dreng går amok

Hvad sker der, hvis du forsøger at tage bacon fra en lettere overvægtig amerikansk dreng?
Se video her

6. Ups, studieværten falder!

Det er ikke nemt at være studievært på tv, hvis du sidder på en kontorstol og har krudt i røven.
Se video her

7. Den bedste spam nogensinde

50.000 kroner leveret i en kuffert. Så meget fik en mand for at svare på en spam-mail. Se den utrolige historie om spam, som viste sig ikke at være et fupnummer.
Se video her

8. Jørgen Leth som du aldrig har hørt ham før

Tour de France bliver aldrig det samme igen, efter du har hørt denne parodi på Jørgen Leth. Det foregiver at være et interview med sportskommentatoren og ender fuldkommen i grøften.
Se video her

9. Hjælp, mor snager på Facebook!

Sociale websider giver dine forældre og andre nysgerrige adgang til personlige oplysninger om dit liv. Se her hvor galt det kan gå, når mor sætter sig for at lege detektiv for at udspionere sønnike.
Se video her

10. Google vil slå dig ihjel...

Hvad sker der, når en søgemaskine bliver vred? Den vil slå dig ihjel!
Se video her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere