Gratis pizza til alle nørderne

I aften serverer Microsoft gratis pizza til 3.000 mennesker 115 steder i Danmark. Se her hvad der får software-giganten til at kaste sig over hvedemel, tomatsauce og smeltet ost.

115 steder i landet vil Microsoft torsdag aften servere gratis pizza til ægte nørder og folk der bare vil høre det nyeste om Windows Phone 7, Microsofts Azure cloud-tjeneste, Office 365, Internet Explorer 9 og ikke mindst det danske Umbraco CMS-system.

Pizzaerne langer Microsoft ud, fordi der torsdag aften er live-streaming fra Microsofts store og centrale konference for udviklere, kaldet Microsoft Professional Developers Conference - eller blot PDC.

Den dækkede PC World sidste år, da fokus var på cloud-computing (se artiklen om tre skærme og én sky her). Men i år ligger Professionel developers Conference i Seattle, hos Microsofts eget briefing-center. Og der er fyldt helt op.

Derfor er der i stedet dømt gratis pizza 115 steder i Danmark hvor tilsammen over 3.000 programmører og interesserede har registreret sig som deltagere. Og her kan man så i stedet opleve de centrale talere streamet live fra Microsofts førerbunker fra klokken 18 dansk tid.

"Vi kan se, at folk som vi normalt aldrig kommer i dialog med, melder sig til vores arrangementer. Både fordi det er gratis og fordi de kan snuse til det uden skulle forpligte sig mere, siger direktør for platforme og udviklere i Microsoft Danmark, Ole Kjeldsen. Det største sted for PDC-seere er på IT Universitetet i København, hvor der er tilmeldt flere end 300 deltagere.

Lyder gratis pizza og foredrag om programmering, programmer og cloud-teknologi fristende, må du desværre vente til næste år. For med 3.000 tilmeldinger er Microsoft og Justeat løbet tør for pizzaer

Til gengæld skulle der være hul igennem til videoerne fra PDC i Seattle på adressen http://player.microsoftpdc.com fra klokken 18.

Læs også: Microsoft vil vinde hjerter og hjerner med open source indsats.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere