Sådan er en CTO-læser

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den CTO d. 13. april 2007.


portræt Computerworld har i årets første måneder gennemført en analyse af CTO's læsere. Vi tegner et portræt af dig og det stof, som du efterspørger.

Du har en indkomst, som er markant højere end landsgennemsnittet.
Du er en mand, og du er 45 år. Der er ret stor sandsynlighed for, at du bor øst for Storebælt og arbejder i en større virksomheds it-afdeling. Og med ret stor sikkerhed har du også et it-indkøbsbudget.
Forhåbentlig kan du nikke genkendende til en del af den karakteristik af den typiske læser af herværende CTO.
Det er i hvert fald en del af resultatet af en online-læserundersøgelse, som vi har gennemført, og som er blevet besvaret af en del af bladets kernelæsere.
Vi siger tak til samtlige tålmodige læsere og tillykke til Stig Zillmer i Holte, som er den heldige vinder af en smart MP3-afspiller fra Crea-
tive.
I Computerworlds analyseafdeling er der glæde over afdækningen af læsernes interesser og lyster:
"Takket være læsernes store engagement i undersøgelsen, har vi tilegnet os uvurderlig viden om læserne. Blandt andet ved vi nu, at 60 procent af læserne er interesserede i usability, mens hele 90 procent ønsker kommentarer om aktuelle it-emner," siger chefanalytiker Thomas Ekkelund.

Du har ordet
På redaktionen er der også glæde over resultatet af læserundersøgelsen. For ifølge undersøgelsen er vores magasin hverken kedeligt eller tørt. Men når det er sagt, har vores fokus især været på, hvor vi kan blive bedre til at levere det indhold, som I efterspørger. Og der er basis for forbedringer
Kun 20 procent af de adspurgte mener, at vi har fingeren på pulsen. Selvom CTO kun udkommer en gang om måneden, vil vi fremover bestræbe os på at levere mere og bedre nyhedsstof. Ellers vil vi takke for de mange forslag til indholdet i CTO.
Blandt forslagene er ønsker om dækning af kravstyrings-systemer, konfigurationsstyring og testværktøj til udvikling i større organisationer. En række læsere ønsker mere stof om it-sikkerhed. Det bliver temaet for næste udgave af CTO.
Andre efterlyser beskrivelse af nye teknologier og flere forretningsorienterede artikler. Det kan for eksempel dreje sig om erfaringer med at måle værdien af konkrete it-løsninger. Endelig ønsker flere læsere mere stof om produktions-it.
Forslagene er noteret og vil dukke op som konkrete artikler i de kommende numre af CTO.

Hvad synes du om CTO på nedenstående områder?

Meget Tilfreds Mindre Utilfreds
tilfreds tilfreds
% % % %

Udseende/layout generelt 18 76 3 3
Illustrationer og foto 16 73 8 3
Læselighed 22 69 7 1
Længde på artikler 21 77 3 0

OriginalModTime: 12-04-2007 09:35:20




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere