Mit navn det står med .......

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 15. februar 2002.


GÆK. Den søde skik med at sende forårsbebudende gækkebreve og måske indkassere påskeæg fra modtageren kan også bruges til at trække trafik til webstedet.

Hos Lavasoft kan man købe en komplet gækkebrevsløsning til sit websted for 5.000 kroner alt inklusive. Firmaet ordner de ønskede illustrationer, den ønskede tekst og layout og kører også løsningen.
- Virksomheden får blot en stump kode, de skal sætte på webstedet, så klarer vi resten. Alle kan deltage, også selv om de ikke er teknisk minded, siger Christoffer Axelsen.
Han arbejder lige nu hos Lavasoft som seks måneders markedsøkonom-praktikant. Her har han fået til opgave at markedsføre firmaets e-plugs. Opholdet skal afsluttes med en hovedopgave, som skal være dels en strategi og dels en konkret handlingsplan for Lavasoft på markedet for e-plugs.
- Lavasoft er alene på det danske marked med e-plugs. Der findes andre kortservices, men ingen interaktive tjenester, siger Christoffer Axelsen, som forventer at der snart kommer mere konkurrence.
Tiltrækker trafik
Gækkebrevene kan bruges til at trække mere trafik til et websted, fordi de sædvanlige brugere sender dem til deres venner og bekendte, som derefter ofte selv bliver inspireret til at gøre ligeså.
- Det spreder også kendskabet til firmanavnet, siger Christoffer Axelsen.
Der findes også et øl-site, som bruger samme teknik som påskekortmodulet. Her kan brugerne sende en invitation til at drikke øl til vennerne. Modulet kan sættes op til at afsenderen er anonym. Hvis modtageren ikke efter et antal gæt har fundet ud af, hvem invitationen kommer fra, skylder han en pils til afsenderen.
Lavasofts e-plugs kan i princippet sættes op til hvad som helst, men mon ikke mange børn og barnlige sjæle synes, at gækkebreve med efterfølgende påskeæg er helt fint.
Bliver det hele for sødt og klistret, så kan man skylle efter på www.cerestop.dk/html/topdate/inviter.html.
Bemærk endelig værtindens elegante D-skåls top af ølkapsler.

Boks:
Kære Læser,

En vintergæk
en sommernar
en fugl foruden vinger
Computerworld
som har dig kær
en kærlig hilsen sender




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere