Netegrity til København

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 16. november 2001.


SIKKER E-BUSINESS. Netegritys første officielle danske kunde er Post Danmark, som netop har købt en e-business sikkerhedsløsning med det hele til 30.000 brugere.

- Vi ser nogle forretningsmuligheder i den offentlige sektor på det nordiske marked, som vi forventer os meget af. Der er meget stor efterspørgsel efter e-sikkerhedsløsninger. Det eneste, vi mærker til krisetiderne, er, at kunderne er grundigere og længere tid om at beslutte sig, fordi der er kommet øget fokus på sikkerhed, siger Kaare Bjørn Martinussen, Regional Manager for Norden og Østeuropa for Netegrity.
Bostonfirmaet Netegritys regionale hovedkvarter i Oslo blev etableret i marts i år. Der findes også kontorer i Helsinki og Stockholm, og nu følger København efter. Kaare Bjørn Martinussen regner med at ansætte tre-fem personer, til hvem der vil være masser af arbejde i det danske kontor.
- I Stockholm har vi leveret sikkerhedsløsningen til amtskommunens elektroniske borgerservice, som er åben 24 timer i døgnet. Vi har haft forespørgsler fra et par danske kommuner om løsninger til borgerservice, og jeg tror, at det danske marked vil vise sig at blive interessant, siger Kaare Bjørn Martinussen.
30.000 postkunder
Post Danmark har købt en SiteMinder-løsning til sin portal og de 30.000 B2B-kunder. I første omgang er målgruppen kun erhvervskunderne. Løsningen er integreret med Postens CommerceServer og har fire forskellige sikkerhedsniveauer, lige fra 0 sikkerhed til PKI (public key infrastructure)/digital signatur-løsninger.
Hjertet i Netegritys Siteminder-løsning er en Policy Server, hvor alle adgangsregler i systemet er lagt ind. Efter "single sign on" reguleres den enkelte brugers rettigheder til applikationer og services i for eksempel en web-butik eller ved e-procurement helt inde i en samhandelspartners IT-systemer.
- Ved e-business er det jo afgørende, at man lukker kunderne eller partnerne inden for firewall'en i en eller anden udstrækning. Samtidig er det også afgørende, at ingen kan se eller gøre mere inde i systemerne, end de har ret til, siger Kaare Bjørn Martinussen.
Egentlig er Post Danmark ikke Netegritys første danske kunde, men denne har ikke ønsket at stå frem.
- Vi har en lang referenceliste, men vi har også en del hemmelige kunder. Det har jeg stor forståelse for. Det kan være en del af sikkerheden ikke at fortælle, hvad man baserer sin sikkerhed på, siger Kaare Bjørn Martinussen.

fakta: Netegrity er markedsledende med over halvdelen af verdensmarkedet for softwareløsninger til sikker administration af e-business.
Virksomheden har over 100 samarbejds- og teknologipartnere og over 400 kunder verden over. Blandt kunderne kan nævnes aktiehandelsportalen E-trade, som har 80.000 brugere i minuttet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere