Guide: Vælg det rigtige gratis online lager

Mangler du gratis online lagerplads, men har svært ved at afgøre hvilken du skal vælge? Så læs denne korte guide, der gennemgår fire muligheder med hver sine fordele.

Vælg det rigtige gratis online lager

Mangler du lidt ekstra plads til dine filer, og må det gerne være online, eller vil du gerne kunne tage gratis backup på nettet, så er der mange muligheder for det.

Umiddelbart er det fristende at vælge den løsning, der har mest gratis plads, og har du mange, mange gigabyte, du gerne vil have online, så er det jo også logisk nok.

Men har du ikke behov for 50 gigabyte, kan det være en god ide at vælge en løsning med mindre plads, som til gengæld gør det nemmere at uploade filer.

På de følgende sider kan du se fire forskellige muligheder og deres fordele og ulemper.

Mest plads

ADrive har vi efterhånden omtalt et par gange, men det er fordi, man får utrolig meget gratis plads.

50 gigabyte kvit og frit er altså imponerende, og ADrive er den mest plads-generøse af de fire muligheder i denne artikel.

Til gengæld er ADrives layout ingen fornøjelse at se på, og uploadhastigheden er heller ikke imponerende - det tog cirka to minutter at uploade en fil på syv megabyte.

Du kan læse mere om ADrive i denne artikel og prøve ADrive her.

Mellemløsningen

Humyo lokker med 30 gigabyte plads - 25 gigabyte til billeder, musik og video og fem gigabyte til andre filer.

Siden har et pænt layout, en god opbygning og er nem at klikke rundt på. Det er muligt at downloade en klient, som dog kun virker i 14 dage.

Humyo har en ok uploadhastighed, og det tog et halvt minut at uploade den syv megabyte store fil.

Du kan læse mere om Humyo i denne artikel og prøve Humyo her.

Den nemme løsning

Hvis du i forvejen har et Windows Live-id, så er SkyDrive den nemme løsning.

Microsofts tilbud giver dig fem gigabyte plads til rådighed. Layoutet er pænt, men uploadhastigheden er til gengæld noget af en bundskraber.

Vores forbindelsen til serveren haltede flere gange, så det tog fem minutter at få den syv megabyte store fil online, og vi prøvede på forskellige dage.

Du kan læse mere om Windows Live SkyDrive i denne artikel og prøve SkyDrive her.

Hurtigst upload

SteekR er den mest brugervenlige løsning og tilbyder tre forskellige måder at uploade filerne på - blandt andet to klienter til Windows.

Til gengæld får du kun en enkelt gigabyte gratis plads med SteekR.

Layoutet er en fornøjelse at se på, og menuerne er bygget godt op. Det tog kun 15 sekunder at uploade filen på syv megabyte.

Du kan læse mere om SteekR i denne artikel og prøve SteekR her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere