Download fem seje apps til din Google-mobil

Vi har samlet fem glimrende og gratis apps, som du kan fodre din Google-mobil med. Download dem her.

Download fem smarte apps til din Google-mobil

Der findes uendelig mange gratis apps på Android Marked - og mange af de små programmer er ikke vanvittig gode.

Vi har dog spottet fem stykker, som er værd at invitere indenbords på din Google-mobil, og de er vidt forskellige.

Genial app til filmfolket

Hvad er det nu for en film, hvor Will Smith slæber rundt på en alien? Og hvem er det egentlig, som har instrueret den fabelagtige Inception?

De svar er nemme at finde på IMDB.com (Internet Movie Database), og nu er de også nemme at finde på din mobil. Websiden har nemlig fået en skræddersyet Android-app, der lader sig surfe rundt i alverdens filmtitler, hvor du kan læse om instruktører og skuespillere samt se, hvilke film de har medvirket i - og hvornår.

Der findes også massevis af henvisninger til fejl i film, hvor skuespillerne har sagt noget vrøvl, eller der er boomstænger i billedet.

Hvis du er film-freak, er denne app ganske enkelt genial. Samtidig kan du lege Kloge Åge over for venner og bekendte, når I diskuterer film. For med et hurtigt greb i lommen har du adgang til viden om alverdens film.

Download-> Gå ind på Android Marked på din telefon og søg på IMDB.

Eller brug en Barcode Scanner - læs mere her - til at aflæse nedenstående stregkode og downloade programmet til din mobil.

Få hjælp til at ordne alt

Hvordan binder jeg et slips? Hvordan server jeg som en professionel tennisspiller? Og hvordan slår jeg nemmest min græsplæne?

I stedet for at spørge konen, din ven eller nabo om gode råd, kan du klikke dig ind på HowCast.com.
Her er massevis af videoer, der viser, hvordan du selv klarer tusindvis af ting.

Gør-det-selv websiden har fået en app, der gør det muligt at søge efter og se videoer på mobilen.

Det er ganske enkelt super smart. Du kan endda finde en video, der forklarer, hvad du skal gøre, hvis du har ligget på stranden hele dagen og er mere solbrændt end en helstegt pattegris.

Det er i øvrigt en af de meste populære videoer, og det er nok ikke så mærkeligt sæsonen taget i betragtning.

Bemærk: Det kan være dyrt at hente videoklip til din mobil, medmindre du har en flat rate aftale med din teleoperatør. Derfor er det en god idé at koble telefonen til et trådløst netværk, inden du hente videoklippene.

Download-> Gå ind på Android Marked på din telefon og søg på Howcast.

Eller brug en Barcode Scanner - læs mere her - til at aflæse nedenstående stregkode og downloade programmet til din mobil.

Gå ikke glip af noget

Nettet fyldes hver dag med millioner af artikler og blogindlæg, og du bruger måske en RSS-læser til at filtrere i den voldsomme mængde af nyt indhold.

En glimrende RSS-læser er Google Reader, som du allerede har adgang til, hvis du har Gmail.

Læseren er nem at bruge, og der er udviklet en app, som gør dig i stand til at bruge RSS-læseren på din mobil. Programmet hedder NewsRob, og det sørger for, at du på mobilen har adgang til de samme historier, som hvis du sad ved computeren. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at have læst de nyeste historier.

En synkroniseringsfunktion holder i øvrigt styr på, hvilke artikler og blogindlæg du har læst, så en historie, du har læst på mobilen, ikke vise på computeren som "ikke læst".

Download-> Gå ind på Android Marked på din telefon og søg på NewsRob.

Eller brug en Barcode Scanner - læs mere her - til at aflæse nedenstående stregkode og downloade programmet til din mobil.

Sådan får du bedre mobilfotos

De færreste mobilkameraer kan måle sig med et ordentligt kompaktkamera eller et
spejlreflekskamera. De mobile fotos er ofte grynede, over- eller underbelyste,
fyldt med støj, og hvidbalancen er helt i hegnet.

Men du har faktisk en chance for at redde et kvalitetsmæssigt
ringe fotografi fra en stille død på kameraets SD-kort. Løsningen er et billedredigeringsprogram på mobilen. Lyder det besværligt? Nej, ikke med PicSay. Det er nærmest alt for let.

Et par klik i programmet og du kan justere kontrast,
eksponering, farvemætning, hvidbalance samt tilføje tekstbokse og meget mere til dit foto. Det er ganske enkelt imponerende. Bevares, det kan ikke redde alle billeder, men programmet kan bestemt forbedre dine fotos markant.

Download-> Gå ind på Android Marked på din telefon og søg
på PicSay.

Eller brug en Barcode Scanner - læs
mere her
- til at aflæse nedenstående stregkode og downloade programmet
til din mobil.

Få et billigt grin på farten

Vi holder af at grine her på redaktionen - især over sjove videoklip på nettet. Derfor lægger vi tit vejen forbi TheOnion.com, der har specialiseret sig i at skabe fiktive historier og tv-indslag.

De ser hamrende professionelle ud, men er rent fup. Med en app til din Google-mobil kan du nu få adgang til videoerne, der er parat til at lægge et moderat fysisk pres på dine tårekanaler og give dine lattermuskler motion.

Bemærk: Det kan være dyrt at hente videoklip til din mobil, medmindre du har en flat rate aftale med din teleoperatør. Derfor er det en god idé at koble telefonen til et trådløst netværk, inden du hente videoklippene.

Download-> Gå ind på Android Marked på din telefon og søg på Onn.

Eller brug en Barcode Scanner - læs mere her - til at aflæse nedenstående stregkode og downloade programmet til din mobil.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere