Hop nemt mellem flere Gmail-konti

Smart finte sørger for, at du nemt hopper mellem flere forskellige Gmail-konti - uden at forlade dit browservindue. Se her hvordan du gør.

Her på redaktionen er vi glade for Gmail. Faktisk er vi så glade for Googles gratis mail-tjeneste, at vi har flere konti.

Tidligere har det dog været bøvlet at hoppe mellem de forskellige adresser. Det krævede, at du loggede ud og ind - eller havde en mailkonto åben i Internet Explorer og en anden i Firefox.

Men nu har Googles software-snedkere fremtryllet en ny, smart funktion, som gør livet lettere for folk, der har flere Gmail-konti.

Kort fortalt gør funktionen, at du kan være logget på flere konti og hoppe mellem dem efter behag - uden at skifte browservindue.

Du aktiverer funktionen ved at klikke ind på google.com/accounts. Her skal du under Personal Settings vælge Multiple sign-in og sætte det til on. [Opdateret: Flere læsere har spurgt, om man skal ændre sin Gmail til engelsk for at få det til virke. Det behøvede vi ikke, da vi testede finten. Linket til google.com/accounts leder godt nok til en side med engelsk tekst, men efter at have foretaget ændringen der kunne vi vende tilbage til vores danske Gmail uden problemer]

Frem over vil du i toppen af Gmail - og andre Google-webtjenester som Reader og Kalender - have mulighed for at klikke på en dropdown-menu i højre hjørne ved siden af dit Google-login, eksempelvis JohnnyBoy1971@gmail.com.

På den måde hopper du mellem dine forskellige Gmail-konti med to klik.

Google gør dog på sin officielle blog opmærksom på, at denne funktion er forbeholdt forholdsvis it-kyndige personer, og det er ikke alle Google-tjenester, der i øjeblikket kan finde ud af at håndtere såkaldt multiple account sign-in.

Finten virker heller ikke, hvis du har adgang til din Gmail via mobilen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere