Tag på hyggesurf med Google

Keder du dig? Vil du læse en sjov historie eller se nogle skøre fotos? Så er Google klar med løsning til dig.

De færreste kan efterhånden holde styr på Googles mange gratis onlinetjenester, der tæller alt fra Gmail, Buzz, Wave, Analytics, News til Orkut og Alert.

Godt gemt i den voksende mængde webtjenester finder vi Reader Play. Normalt er Reader egentlig blot Googles bud på en RSS-læser, men denne udgave er markant anderledes.

Brugergrænsefladen har fået en gang sort lak, der står i stærk kontrast til Googles normalt meget lyse design. Og i stedet for, at du vælger, hvilke historier du vil læse via RSS, serverer Google udvalgte ting fra nettet til dig.

Reader Player kan derfor ses som en konkurrent til StumbleUpon.com og Digg.com, altså webtjenester der graver nettets bedste, sjoveste og mest utrolige historier frem.

Du klikker dig blot ind på Google.com/reader/play/ - og bladrer gennem de mange utrolige historier.

Google vil lære dig at kende

Modsat de fleste andre af Googles tjenester behøver du ikke være logget ind på en Google-konto for at prøve løs.

Det er dog en fordel at benytte et login, hvis du alligevel allerede har en Gmail-konto. For når du er logget ind, vil du kunne give stjerner til de historier og fotos, som du synes er noget værd. På den måde lærer Google dig at kende, og det skulle fremover betyde, at du præsenteres for flere historier, der matcher din smag.

Hos konkurrenten StumbleUpon.com har der længe været et lignende system, og her har du endda kunne specificere, hvis du kun vil have historier, der matcher emner som eksempelvis fotos, humor, nyheder og videnskab.

Reader Play virker ikke helt så avanceret, og da tjenesten trækker indhold via RSS for at vise det i sit eget, sorte design, ser det heller ikke altid vanvittig godt ud.

Under alle omstændigheder kan du dog sagtens få et billigt grin og læse spændende historier, hvis du tager vejen forbi Google nye webtjeneste.

Prøv Google Reader Play her.

Læs også: 8 sjove websider




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere