Avatar billede kanelkage Nybegynder
02. november 2014 - 16:19 Der er 2 kommentarer

Hjælp, virus på Mac?

Hej. På min MacBook er der kommet noget, jeg tror er virus. Den laver de fleste ord til store blokbogstaver og farver dem grønne. Fx var jeg inde et sted, hvor der var en sætning hvor der stod "jeg er single og jeg er lykkelig", så gjorde den single til SINGLE og farvede det grønt, når man så kørte musen over ordet, var der et link til single.dk. Og sådan gør den med det fleste ord. Den kan ikke se tv 2 play længere og heller ikke en masse andet. Jeg har dog lavet en ny bruger på den og den bruger virker fint? Hvad kan der være sket med administratorbrugeren?
Avatar billede claes57 Ekspert
02. november 2014 - 20:18 #1
Det lyder som om det kun er når du er på nettet. Så se efter alle udvidelser og toolbars i browser - slet alt du ikke er 100% på at du kender og vil beholde.
Avatar billede Andershoegh Seniormester
03. november 2014 - 16:17 #2
Hvis du ikke får en løsning her, syntes jeg du måske skulle prøve i dette forum.

http://www.macnyt.dk/forum/

Har selv fået rigtig meget hjælp til min Mac der.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester