Avatar billede Casperchr Nybegynder
20. juni 2014 - 17:28 Der er 1 kommentar

MacBook problem

Hej
Jeg har i et stykke tid prøvet og slippe af med noget der ikke vil gå væk fra min startside.  Der står "identiteten på "autodiscover.live.dk" kan ikke bekræftes. Jeg kan ikke lugte vinduet ned, og jeg har prøvet og trykke både godkend altid og godkend aldrig. Nogle der ved hvordan jeg får det lukket?
Avatar billede egonspock Seniormester
20. juni 2014 - 18:11 #1
Prøv at slå internettet fra inden du starter for Safari. Så kommer vinduet op, men da det ikke kan finde siden, vil den ikke gå i selvsving og du kan lukke vinduet. Åben så for internettet igen og åben en ny side i Safari og check efter i indstillinger for safari (med cmd-komma, eller i Safari-menuen)  at det ikke er den side, som der bliver åbnet når du åbner Safari. - eller hvilken browser du nu bruger.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester