Avatar billede Flynow Nybegynder
13. marts 2014 - 10:39 Der er 1 løsning

Afladning af parallelt forbundne LiPo'er

Problem:

Tager du to helt nye Lipo'er begge på 3300mAh, lader dem op til 95% og forbinder dem parallelt til en forbrugskilde så som en motor oplever jeg næste hver gang at det ene batteri er langt mere afladt end det andet. Når vi taler om LiPo'er er det et problem da det drastisk reducere levetiden når kapaciteten kommer ned under de 50%.

Jeg kunne godt tænke mig en elektrofysisk forklaring på hvorfor det forekommer og gerne en lille beskrivelse af et kredsløb, der kan forhindre/begrænse problemet. Kredsløbet skal ligeledes kunne tåle strømme >80A og må gerne være "økonomisk" mht. vægt <100g.
Avatar billede Flynow Nybegynder
25. marts 2014 - 13:47 #1
Lukket pga. manglende svar
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester