Avatar billede Slettet bruger
15. december 2013 - 09:54

Android App: FodboldTV

Jeg har sammen med en kammerat udviklet en App (FodboldTV) til iPhone/iPad, som kort fortalt handler om at vise hvilke fodboldkampe der bliver sendt i fjernsynet, hvor og hvornår. FodboldTV har fået en god start, allerede med over 3k downloads, men vi vil endnu længere.

For at komme det, har vi en hurdle der hedder Android. Vi skal ind på markedet der. Derfor skal vi bruge en Android-udvikler, der vil være en del af teamet. App'en er som sådan på nuværende tidspunkt meget simpel, så der ligger ikke alt for meget arbejde i det.

Der er ingen nuværende kapital, men vi har et solidt server-setup og bygger pt. en masse værdi op, som senere kan konverteres til indtjening.

Er du manden vi har brug for? Skriv gerne en mail på caspar.jespersen@gmail.com, eller stil gerne spørgsmål herinde.

Med venlig hilsen
Caspar Jespersen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester