Avatar billede jaxx666 Nybegynder
04. december 2013 - 10:35

Excel 2010 kan ikke gemme fil på Share (Access Denied)

Hej.
Vil høre om der er andre der er stødt på dette problem i Excel 2010. Hvis en bruger forsøger at gemme en fil på et netværks-share, hvor brugeren kun har læse og skrive rettigheder, giver det en fejl i excel - Access denied contact system administrator. Dette skyldes, at Excel, som en del af save processen opretter temp filer, der slettes når filen er gemt. Har brugeren ikke slette rettigheder, kan vedkommende altså ikke gemme filen. Problemet er, at vi i det firma jeg arbejder for, ikke ønsker at give alle delete permissions. Jeg har søgt lidt på nettet for en løsning, men kan kun finde en fix fra Microsoft, som desuden kræver en registry ændring for Current user. Fixet løser heller ikke hele problemet, da disee tmp. filer efterfølgede så ikke slettes.
Er der nogen der er bekendt med den problamatik. Jeg kan ikke være den eneste der har dette problem. Det lyder som en major designflaw fra microsoft's side af .
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester