Avatar billede flonga Nybegynder
17. november 2013 - 19:23

Hacket Dropbox??

Hej håber at nogen kan hjælpe med et svar.

For halvanden måned siden oprettede jeg en Dropbox konto, noget tid efter var jeg inde og se i indstillinger - sikkerhed. Her kan man se hvem der er logget på nu og lige neden under kan man se hvem der har været logget på den seneste tid. Jeg kan se en browser og en IP-adresse der meget vel kan være min egen, så ingen problemer dér, men under den står der, at en "Firefox on OS X " har været logget på, på en bestemt dato og klokkeslæt, når jeg slår IP-adressen op på geektools.com får jeg adressen på TDC i Jylland, samt navnet på en medarbejder på TDC. Hvad er der lige sket der? Jeg bruger aldrig firefox.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester