Avatar billede Holmskov Nybegynder
01. november 2013 - 10:59

Læsning af SVM filer

Kære Eksperter

Min kærestes HP pc med windows 7 vil ikke gennemføre start processen og giver en meddelelse om "computeren kan ikke startes", men man kan komme ind i HP Recovery Manager, der giver nogle forskellige muligheder, herunder systemgendannelse og sikkerhedskopiering. Jeg har i første omgang lavet en sikkerhedskopiering af alle billeder, før jeg vil lave en egentlig gendannelse af hele systemet.

Nu har jeg den sikkerhedskopi på en ekstern disk, men jeg kan ikke læse filerne som er i et .svm format. Jeg vil meget gerne se at billederne rent faktisk eksisterer, før jeg kaster mig over systemgendannelsen, hvilket jeg dog ikke kan finde ud af. Jeg har forsøgt med at downloade et program der hedder fileview pro, men jeg kan ikke få det til at fungere.

Er der nogle herinde som kan give mig et tips til hvad jeg skal gøre?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester