Avatar billede homemicky Nybegynder
01. oktober 2013 - 10:01

dism/rt 7 lite slipstreaming af opdateringer i Win7

Hejsa

I den sidste uge, har jeg på mit arbejde arbejdet med opdateringer og få dem intregeret I windows 7. Og jeg synes næsten, at jeg har prøvet alt for dem integreret, så jeg kan udrulle et OS med alle opdateringer... Og lige nu er det lige til at få myrekryb af.

Jeg har læst mig til, at DISM skulle være et godt værktøj til at integrere enten msu eller cab filer... Så det gik jeg I gang med. Jeg fandt alle cab filer og integerede alle cab filerne i den, den sagde completed til mit mountede image. Jeg ophævede min mountede win7, og lavede en iso fil. Jeg installerede så iso filen med windows 7, men styresystemet var ikke opdateret med alle 118 opdateringer, som den ellers sagde var integreret med DISM, hmmmm

Jeg fandt efterfølgende ud af, at man kunne bruge rt 7 lite til at integrere opdateringer, dog vil den have MSU filer, så jeg fandt 118 MSU filer til opdatering. Jeg indlæste Windows 7 fra CD, og gik I gang med at integrere de man mange opdateringer, jeg fik ingen fejl og lavede mig en ny iso fil til windows 7 installation. Jeg installerede igen Windows 7, og ingen held var der heller ikke denne gang....

Jeg har også prøvet en masse andre ting uden held, og lige meget hvad jeg gør, så integrere de opdateringer ikke I windows 7....

Er der nogen der kan hjælpe mig eller lige frem har en opskrift på hvordan man integrere opdateringer til windows 7.... PS. jeg ingen problemer med at udrulle, det kunne bare være en kæmpe hjælp, hvis jeg kunne udrulle et opdateret styresystem.

Med venlig hilsen Michael
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester