Avatar billede supermads Nybegynder
20. august 2013 - 13:16

Selvby kabinet - Airflow og råd

Hej,

Jeg skal til at bygge mit eget kabinet, da jeg gerne vil have det til at stå i min rumdeler. Derfor er alle udgange i fronten. Jeg vil bygge det i polycarbonat.

Den måler 35x35x35cm. Der er en 200mm blæser i fronten, som intake og 4 x 120mm blæsere som out take bagi. Derudover er der to luftsluser i toppen. Der kommer til at være et støvfilter foran blæserne.

Mit spørgsmål er om den 200mm blæser er nok intake? Der kommer også til at være blæser på CPU'en og grafik kortet. Havde en idé om at lave de to nederste bagblæsere til intake, men er i tvivl om det ødelægger airflowet?

Har vedhæftet billeder af tegningen på det:
http://imageshack.us/g/839/hfxg.jpg/

Kom meget gerne med andet input, om den skal bygges anderledes, hvad der kan gøres og alle andre forslag :)

Mvh Mads
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester