04. juni 2013 - 16:48

Pludselig mistet adgang til partition

Hej alle

Jeg håber der er et klogt hovede der kan være mig behjælpelig med dette problem.
Jeg har en Samsung bærbar, hvor jeg har delt harddisken op i 2 partitioner. Den ene med Windows 7, den anden med Windows 8.
Som standard bootede den til windows 8, men lige pludselig begyndte den at boote til Windows 7, og jeg har ligepludselig ikke adgang til den partition med Windows 8, og mødes i stedet af en fejlmeddelse der siger "E:/ er ikke tilgængelig.
          Adgang nægtet."

Jeg har selv forsøgt at løse problemet, og så vidt jeg kan se på google, skyldes det noget med tilladelserne, men jeg kan simpelthen ikke få det til at virke. Jeg ved der intet er fysisk galt, da jeg kan få adgang til filerne i fejlsikret tilstand.

Er der nogle der ved hvad der evt. kan være galt?

Jeg er ikke enormt teknisk habil, så beklager hvis jeg skal have den to gange :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester