Avatar billede out_of_order Nybegynder
02. maj 2013 - 02:29

Dino 125 cc

Hjælper en af mine venner med at fikse hans go kart og jeg har en smule styr på motorer, har i hvert fald brugt en hel del timer og det plejer gerne at lykkedes, men denne her Dino er ikke lige sådan at bide skeer med. Den har ingen El-starter, kick starter eller håndstart, har prøvet at starte den med min DeWalt 18 v, men er ikke i stand til at frembringe nok energi til at lave en gnist, med mindre tændrøret er taget af og ligger på motorblokken og den får ca max hastighed i tredie gear, så når tændrøret sidder på sin plads ryger jeg ned på hoste stadie! :( Har prøvet lidt af hvert af gode råd fra hist og pist, skal lige tilføje den har heller ikke nogle gear, hvilket havde hjulpet en del. På youtube er der videoer hvor de kaster den ned og gir gas... niks    trækker en sele rundt om dækket og trækker.... niks    Prøver nok at smide en større boremaskine og se om jeg kan holde den, hvis ikke lige måske jeg kan være så heldig at der er en der har den magiske løsning! Ville være kæmpe.... :) At løbe den igang ville svare til at løbe en scooter med variomatic igang, man sparer på benzinen og får ingen fartbøder :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester