Avatar billede andtof Nybegynder
27. april 2013 - 23:27

HDHomeRun

Jeg har netop købt en HDHomeRun, da jeg gerne vil kunne se alle vores TV kanaler (fra fællesantennen) på vores computere.
HDHomeRun tilsluttes antennestikket, strømforsyning og kabling over til router. Mit problem er at jeg, når jeg scanner efter div. TV kanaler, overhovedet ikke finder nogen.
Jeg kan sagtens se modtageren, både i dens eget software, men også i Windows Medie Center.
Jeg har læst via div. tråde, på nettet, at der kan være problemer med at indlæse visse TV kanaler, når udbyderen er YouSee, men at jeg slet ikke kan finde nogen synes mærkeligt.
Har prøvet mange forskellige indstillinger før søgning f.eks.: antenne, kabel + mange andre muligheder, men altid er resultatet det samme, efter lang tids søgning, kommer der ingenting.
Jeg mener at have installeret de beta drivere der tilsyneladende skal til for at hente YouSee programmer hjem med HDHomeRun.
Vil lige præcisere at det både er i Windows Media Center og i HDHomeRun's eget software, at der ikke bliver fundet kanaler ved søgning.
Styresystem er Windows 7.

Håber der er nogen der kender til dette problem.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester