Avatar billede mathiasiversen Nybegynder
13. august 2001 - 13:58 Der er 1 kommentar og
1 løsning

En controller, 2 harddiske og 1 dvd-drev - hvordan?

Halløjsa!

Jeg skal hjælpe en med sin nye computer - hans dvddrev og standard hardisk er tilsluttet morderborder via samme controller - hvordan tilsluttes nu den anden harddisk som han skal have sat i?

Mathias
Avatar billede dobber Nybegynder
13. august 2001 - 14:14 #1
der er to ide port som hver kan have en master og en slave, du kan følge det kabel som sider på HD ned til bundkortet, der skulle gerne være en tom retangel hvor du kan sætte et kabel ned i, du skal monter kablet og sætte den nye HD som master (det kan være at du skal fjerne alle jumper)
Avatar billede dobber Nybegynder
13. august 2001 - 14:25 #2
eks 2

hvis HD og DVD er tilsluttet hver sig kabel, bør der være en fri \"hunstik\" på kablet, der kan du tilslutte en HD/cd-rom drev, du skal nu sætte den nye HD som SLAVE, og kontrolere at den gamle enhed er jumpet som master.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester