Avatar billede Gunner2 Nybegynder
25. december 2012 - 01:46 Der er 1 løsning

Nyt headset virker ikke optimalt

Hej Eksperter

Jeg har fået et par nye høretelefoner, men der opstår problemer når jeg vil bruge den på min telefon. Høretelefonerne har en mikrofon med knap i midten til at besvare opkald derudover er der knapper til at skrue op og ned for lydstyrken. Men når jeg så hører musik, bliver lyden med overfladisk og den er generelt med dårlig, DOG IKKE hvis jeg så holder den midterste knap nede, så lyder de PERFEKT. men det er ikke holdbart hele tiden at skulle holde den knap nede.

Hvorfor er det sådan? Hvis jeg tilslutter høretelefonerne til computeren er der intet problem, det er kun på telefonen. (jeg har en Samsung Galaxy s, Android)

Er der noget man kan gøre, for at undgå at skulle holde den knap nede hele tiden for at høre musikken i god kvalitet?
Avatar billede Gunner2 Nybegynder
11. marts 2013 - 01:17 #1
slut
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester