Avatar billede stan_the_man Nybegynder
30. oktober 2012 - 19:03

Ny regel i Hotmail

Hej.

Jeg er begyndt at modtage meget spam på min Hotmail, så først blokerede jeg de respektive afsendere, indtil det gik op for mig, at det altid er en ny afsenderadresse, der benyttes. Dermed er førnævnte måde at blokere på nytteløs.
Jeg har så lavet regler for, at mails med bestemte tegn i emnet, f.eks. $ skal slettes, og det samme kan gøres med bestemte ord, men umiddelbart ser det ud til, at man skal lave en ny regel for hvert unikke ord.
Kan man ikke lave én regel, som indeholder flere ord, hvor den kigger efter, om ét af de ord er i emnelinien? Jeg har prøvet at lave reglen, hvor jeg sætter den til "Emne" "indeholder ord" og så i feltet, hvor man kan skrive, har jeg skrevet flere ord enten adskilt med mellemrum, komma eller semikolon, men mails med ét af de ord i emnelinien slipper altid igennem. Som om den kun kigger efter alle ordene i den skrevne rækkefølge, før reglen er opfyldt.
Er der ikke noget, Hotmail vil opfatte som en OR mellem ordene? Eller er jeg virkelig nødt til at lave en ny regel pr. ord, så jeg får en kæmpe liste med regler?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester