Avatar billede Slettet bruger
30. september 2012 - 17:44 Der er 5 kommentarer

Tove Ditlevelvsen - Katten.

Ja jeg sidder med en novelle som hende her forfatteren Tove Ditlevelvsen har lavet. Den hedder katten. Hvis nogen har læst den har jeg et spørgsmål til jer!

1: Hvor vil hun hen med den?
2:hvor tror i hun vil hen med den novelle?


MEGET VIGTIGT!!!
Avatar billede CRKrogh Ekspert
30. september 2012 - 17:53 #1
Well, hvis ikke du "orker" selv at læse den og få noget fornuftigt ud af den, kan du jo altid snyde dig til andres arbejde på sider som http://www.studienet.dk/Opgaver/Tove-Ditlevsen-Katten-75922.aspx ikke sandt?
Avatar billede claes57 Ekspert
30. september 2012 - 18:01 #2
jeg kan godt lide opgaven:
1) definitivt - 'hvor vil hun hen med det' - ikke noget med at gætte - der er kun et rigtigt svar (må stå en en selvbiografi)
2) lal - 'hvor tror I, hun vil hen...' er det, man faktisk kan svare på, og alle svar er rigtige - det er jo, hvad du tror - og læreren kan ikke modsige din tro (men måske have en anden).
Avatar billede Slettet bruger
30. september 2012 - 18:25 #3
Har godt nok læst den, men har svært ved at sætte mig ind i hendes noveller eller at forstå dem.. :)
Avatar billede Slettet bruger
30. september 2012 - 18:27 #4
Hvad mener du med "må stå en en selvbiografi" ?
Avatar billede claes57 Ekspert
30. september 2012 - 20:00 #5
ud fra "hvor vil hun hen med det" det er der ingen ud over hende selv, der ved - så hvis det ikke er beskrevet i en selvbiografi, så er det en ting, som er ukendt for resten af menneskeheden. Der går vi så ind på spg 2, "hvor tror du", og det kan man så gætte på - men det første er helt umuligt at svare på hvis ikke konen selv har svaret på det.
Du må meget gerne give svaret på #1 fra din lærer - der er en og kun en løsning - og bare sig, at svar skal være med litteraturhenvisning  (ingen gæt - kun facts).
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester