Avatar billede Slettet bruger
27. september 2012 - 13:18 Der er 1 kommentar

Picasa 3 til ekstern harddisk

Jeg vil overføre alle min Picasa-mapper med ændringer og tekster til min eksterne harddisk for på den måde at have mit eget sikre fotoalbum. Hvordan gør jeg? ( Jeg har taget en sikkerhedskopi, men den er uden tekster.)
Avatar billede komsam Juniormester
09. oktober 2012 - 22:57 #1
Hej. Står overfor det samme problem men har dog haft held til at overføre på flg. måde. Stå i Picassa. Marker de billeder som skal overføres. Klik på eksporter (nedderst på billedet i Picasa). op dukker en mappe ved navn ksporter til mappe. Her går du i: Eksportplacering - over i gennemse og klik på din ext. HD - klik derefter Eksporter. Her følger tekst PÅ billedet med over MEN ikke tekst under billedet i Picasa. Håber det hjælper dig lidt og at der evt. kommer mere hjælp. Har ledt i Picasa´s hefte her står intet om omhanl. sag.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB