Avatar billede sprucemoose Nybegynder
19. april 2012 - 09:54

VPN (terminalserver)

Hej

vi har idag en vpn til Italien til vores kontor dernede, men vi har en meget ringe internetforbindelse og denne er ustabil, hvilket medfører at de nogle dage stort set ikke kan arbejde på vores servere i DK.

Vi har haft de lokale telefolk til at se på dette og de påstår at det er fordi vores server ikke svarer hele tiden når de pinger den.? forudsat dette nu er korrekt og det ikke er den meget ringe forbindelses skyld, er der så nogle der har en ide til hvad vi kan gøre? Anden kryptering på Vpn? pt DES/MD5.

De siger samtidigt at når de pinger google fra forbindelsen så er der aldrig udfald?

Evt. hvordan jeg kan fejlsøge på dette problem? jeg har svært ved at se hvor jeg skal lede efter fejlen, hvis det altså ikke udelukkende skyldes forbindelsen.

Spørg endeligt efter mere info.

pt logger de på en 2003 terminalserver i dk samt en 2008 terminalserver. Exchange også fra dk m.m.

Mvh
Gregers
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester