Avatar billede sangeet Nybegynder
13. april 2012 - 12:36

MIDI Program Change link til specifikke filer?

Hej.
Jeg bruger diverse softsynthprogrammer såsom Kontakt, SampleTank og Omnisphere og kører med WinXP Pro SP3. Det er muligt i programmerne at linke indkommende Midi-PC til valg af Instrument/Preset/Part, men det er en stor hæmsko, at man ikke (umiddelbart) kan få midi-PC til at vælge de overordnede Multis/Combis. Også i forhold til f.eks. åbning af indscannede noder som f.eks. TIFF-filer ville et link mellem midi-PC og åbning af sådanne filer være en kæmpefordel.
Man skulle tro, at det teknisk var en simpel sag at lave et program, der kune gøre dette! Midi-Ox var en oplagt kandidat, og jeg må indrømme, at jeg ikke forstår alle "hjørner" i dette program, men for mig at se, kan det ikke lave det omtalte link.
Er der nogen i dette forum, der enten kender et program, der kan gøre dette, eller ved om/hvordan Midi-Ox kan?
Tak.
Sangeet
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester