Avatar billede mrrask Nybegynder
24. marts 2012 - 11:36

lave templates figurer i grafisk program hvordan?

Hej Alle.

Min mor og far har en skæreplotter så tænkte jeg det kunne være meget sjovt at lave figurer til udskæring såkaldte skin til min iphone for at give den et nyt look. og eftersom jeg ikke gider betale totalt overpris overvejede jeg selv at give mig i kast med at prøve at designe sådan et skin. men jeg er ret ny indenfor brug af corel draw og incscape og signcut.

er der nogle der kan forklare mig hvordan jeg laver sådan en fil eller nogen som kan henvise mig til et sted hvor man kan se en fyldig tutorial af hvordan man laver skin templates.
problemet er jo at få den tegnet ind mht. de de buet kanter og så få lavet udskæringer til hhv. knapperne på siden, tænd og sluk knappen, hjem kanppen højttalere etc. samtidig med at du har det i den rigtige størrelse så det passer på tlf. ved udskæring.
er der nogen let måde at gøre det på i de nævnte programmer?

og er det evt. muligt at scanne sådan et skin et på pc som et billede så har du jo forholdet i 1/1, hvor efte rdu så åbner det i signcut som svg fil, for så til sidst at skære ud?
er det en mulig måde at gøre det på?

og er der evt. nogle som kan gøre det i aalborg området i yderste nødstilfælde mod betaling?

på forhånd tak :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester