Avatar billede levinuet Nybegynder
10. marts 2012 - 09:31 Der er 2 kommentarer

Iphone

Hej Robin. Jeg sidder med en unlocked iphone 2g, og som mange ved er apple jo ude efter penge og derfor har de gjort sådan at til de fleste apps skal man havde 4.0, og det kan man jo ikke få på iphone 2g med mindre at man bruge de så kaldte ninja tricks. Hvad skal jeg gøre for jeg vil gerne havde 4.0 på den. Jeg har prøvet lidt men af hvad jeg kunne se skulle jeg bruge Itunes 9.2 for at man kunne gøre det. Jeg vil jo gerne have apps.

Jeg har en ting mere.
Jeg kan ikke komme på nettet når jeg prøver at komme på nettet siger den "Du abonnere ikke på et netværk" og derefter går den over og leder efter wifi netværk. Men jeg vil bare gerne på 2g netværket da iphone 2g ikke har 3g, så hvordan gør jeg det?

Håber du vil hjælpe

Hilsen: Jakob Holmgaard Junker
Avatar billede pstidsen Novice
10. marts 2012 - 12:42 #1
1040 point ude!?!?!?

Hvis du starter med at lukke nogle af alle dine gamle spørgsmål, så kan vi gå videre med dine spørgsmål bagefter!! http://www.eksperten.dk/list/aabnespoergsmaal/levinuet
Avatar billede BaZo Nybegynder
13. marts 2012 - 16:21 #2
Jeg kender en der har en iphone 4s, som har det samme problem med internetet. Men ingen ved helt hvad der er galt :/. Og jeg tror også kun at du kan opgradere iPhone 3gs og højere til en nyere version, eftersom de nye versioner ikke understøtter den gamle hardware.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-systemadministrator søges til GEUS