Avatar billede xfiles Nybegynder
05. februar 2012 - 20:20

Problemer med installere Cinergy HTC Stick HD fra Terratec

Hej Eksperter

har netop købt den her eksterne usb tuner fra Terratec. Har fulgt vejledningen omkring installationen men kan simpelthen ikke få den til at virke. Læste at man kort varigt skulle have usb tuner sticken i også tage den ud igen når driveren skulle installeres. hvorefter man så skulle sætte den ind igen når resten af programmet var installeret. Men lige meget hvad så virker det ikke. I enhedshåndteringen siger den at den mangler basissystemenheden mangler. Følgende fejl meldes herunder "Driverne til denne enhed er ikke installeret. (Kode 28)

Der er ikke valgt nogen driver for enhedsoplysningssættet eller -elementet.


Du kan finde en driver til enheden ved at klikke på Opdater driver."

har snart prøvet alt. Både afinstalleret og installeret på ny. Produktet bliver installeret på en Windows 7 professional platform.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester