Avatar billede Grumme100 Nybegynder
15. januar 2012 - 12:15 Der er 1 kommentar

Design

Hej.

Jeg søger en der kan lave et design til mig. Vil gerne selv igang med lidt PHP programmering. Derfor skal designet blot indeholde en index fil, og resten skal så være tilpasset i CSS, så jeg nemt kan tilføje undersider efterfølgende.

Siden hedder Macweb.dk - Og kommer til at omhandle guides og nyheder omkring Mac OSX og iOS styresystemerne. Er rimelig åben for bud. Så skriv herinde.

Farverne skal være meget lyse i det, (faktisk nogenlunde samme farver som der er brugt her på Eksperten.dk). De fleste af jer kender vel Apple, så noget der relaterer til Apple's produkter

Ser frem til at høre fra jer. :-)
Avatar billede Rosenborg Praktikant
15. januar 2012 - 13:47 #1
Du vil gerne igang med php men du kan ikke html eller css? hvorfor ikke starte med dem i stedet for at kaste dig ud i php?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester