Avatar billede gustav1994 Nybegynder
14. januar 2012 - 17:35

Webmaster Portal til salg

Hej alle eksperter.

For et par år siden opsatte og drev jeg webmaster portalen www.webmasterdebat.dk, men grundet skole og generelt manglende tid lukkede jeg siden ned. Hele siden er opsat i Joomla og der er derfor massere af muligheder for udvidelser af systemet.

Lige nu er siden opsat med forum, hvor der er skrevet godt og vel 200 indlæg. Desuden er der en blog samt et nyhedsbrevs modul. Kender du ikke Joomla kan jeg sige at mulighederne er uendelig og selv den mindst it-kyndige kan administrere systemet (dog ikke helt så nemt som Wordpress).

Da jeg ikke har tiden og interessen i at starte sitet op igen, sælger jeg den til den første som byder mere end 2000 .-.
Jeg har desværre ikke noget statistik for siden, men den har opnået pagerank 2.

I prisen medfølger:
Domænerne: webmastedebat.dk og webmaster-debat.dk + selve hjemmeside (filer +  database)

Jeg er også gerne behjælpelig med flytning af sitet.

Jeg håber der er en web interesseret som har lysten til at banke liv i siden hvis det er dig er du meget velkommen til at kontakte mig på gustav@lyngen.dk

Hav en forsat god weekend.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Alle kurser indenfor Microsoft 365 – både til begyndere og øvede.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester