Avatar billede Beinta87 Nybegynder
12. december 2011 - 23:54

PowerMac G5, 1,6 PCI fra 2003 - opgradering??

Hej alle eksperter :)

Jeg har en PowerMac G5 1,6 PCI fra 2003 med styresystemet OS X Leopard. Der er pt. ca. 3 gb RAM på den, og den har en 1,6 gHz processor i følge wikipedia. Så tænker jeg, for da jeg åbner computeren kan jeg se to "kasser" hvor der står G5 på....

Spørgsmål nummer 1: Er det så en dualcore? Og hvis det så er en dualcore, er det så i virkeligheden 1,6x2 gHz?

Spørgsmål nummer 2: Man kan vel smide flere RAM i den (den kan udvides op til 8 gb) men vil det bedre dens ydeevne hvis man nu (som min kæreste) har et hjemmestudie han styrer fra denne computer (cubase)?

Er i vildrede om den bare skal sælges igen, eller om man kunne forbedre den uden at bruge flere tusionde kroner eller om det er bedre med en ny computer?

Tak for jeres tid!

Mvh Beinta
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester