Avatar billede cmo0812 Nybegynder
09. december 2011 - 08:51 Der er 1 kommentar

Spørgsmål vedr. rapporter i AX 2009

Hej Eksperter

Jeg har en udfordring som jeg håber i kan hjælpe med. I min Ax 2009 foretages der på nogle bestemte konti bogføring i en anden valuta end DKK. bogføringen sker ved hjælp af transaktionsdagens kurs. Dvs at såfremt man eksempelvis bogfører EUR 100.000 d. 30.11.2011, så bruges kursen pr. denne dag i omregningen til DKK. Når jeg kigger i posteringerne på eksempelvis en konto hvor der bogføres i EUR, så fremgår posteringerne i den oprindelige valuta (denne kolonne hedder Beløb valuta) og endvidere vises de omregnede beløb i DKK (kolonnen hedder Beløb).

Spørgsmålet er så hvordan jeg kan lave en rapport som kun viser de omregnede beløb i DKK?

Jeg håber virkelig i kan hjælpe.


hilsen

Casper
Avatar billede gorgemuld Nybegynder
21. december 2011 - 10:12 #1
Hej

Der er et felt i din datasource som indeholder den oprindelige valuta, og den omregnede. Så der er et felt der indeholder sine 100EUR og i den anden holder de 750DKK. Mener feltet hedder AmountMST.

Hvis ikke du lige kan finde det, kan jeg godt finde den nærmere placering :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester