Avatar billede lars_o_rasmussen Nybegynder
30. november 2011 - 21:53

hakkende youtube ved trådløs EPC3925

Hej med jer
Jeg har en HPmini 10" computer på Win7-home som halter gevaldigt når den er trådløst på min Cisco EPC3925 router. Hastighedstesten (Bredbåndsmåleren) er fin, og viser omkring 8Mb ned og 1Mb op, hvilket kun er lidt mindre end hvad jeg opnår med kabel, men alligevel kan jeg sjældent se en sølle youtube film uden at den pauser hele tiden, for at hente data. Så snart jeg kører med kabel, går det forrygende godt.

Hvad kan der være galt? Der er sikkert mange i opgangen og på vejen der har samme modem og muligvis også kanal - men jeg men jeg oplever samme problem om natten, så det burde ikke være overbelastning af min kanal. Og da jeg ikke kan logge på routeren, så kan jeg ikke selv prøve at rette noget dér.
Har I nogle finter der er nemme at prøve?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester