Avatar billede Slettet bruger
21. oktober 2011 - 11:14

Vedr. ompartitionering af harddisk og Diskværktøj

Hejsa,

Jeg har en MacBook Pro med en 500 GB harddisk. Af forskellige årsager partitionerede jeg den for et års tid tilbage, således at den var opdelt i 450 GB og 50 GB. Dette ønsker jeg tilbageført igen, sådan at jeg kun har én partition på 500 GB. Det gik fint med at slette 50 GB-partitionen, og tidligere har jeg da også udvidet en eksisterende partition gennem Diskværktøj, men så let skulle det ikke gå denne gang.

Når jeg forsøger at udvide 450 GB partitionen til at udnytte hele disken (ændrer størrelsen og trykker Anvend) får jeg følgende fejlmelding:

Partitionering mislykkedes med fejlen:

Kunne ikke ændre partitionsoversigten, fordi kontrol af arkivsystem mislykkedes.


Jeg vil derfor høre om I har nogle erfaringer på området? Et alternativ jeg har tænkt på er at lave et komplet diskbillede på en ekstern FireWire disk, for så at gendanne indholdet efter partitionering. Hvordan gøres dette nemmest? Jeg har ikke lyst til at ty til TimeMachine, for det kræver at jeg geninstallerer, og jeg har haft erfaringer med at programdata ikke har fungeret optimalt efterfølgende.

Alle gode råd er kærkomne :)

vh Frederik
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester