Avatar billede struve_aalborg Nybegynder
30. august 2011 - 19:52

Router som access point i forstærket hjemmenetværk

Jeg har en trådløs Stofaforbindelse via en trådløs cisco router, som er placeret i stueplan. Men forbindelsen til kontoret, som ligger på 1. sal er så dårlig, at jeg kun har forbindelse halvdelen af tiden. Jeg skal med andre ord have forstærket forbindelsen på en eller anden måde! En kollega har foreslået at benytte en anden router som access point (har en netgear CVG824G v3 router fra en tidligere internet udbyder) - er det vejen frem eller er der andre/bedre muligheder - repeater?
Hvordan sætter men en routeren op som access point - jeg har disabled dchp indtil videre? Er der andre ting der skal ændres?
Hvordan bliver opstillingen fysisk? Routeren fra stofa står fast i stuen - skal den anden router så stå et sted imellem eller hvordan? Hvordan kommer man så på internettet igennem accesspointet?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester