Avatar billede karpin123 Nybegynder
04. august 2011 - 13:08 Der er 2 kommentarer

C5 Ordremodul

Mit firma har C5 light versionen og overvejer at købe ordremodul udvidelsen. Kan man så selv sætte det op eller kræver det at der er C5 ekspert/konsulent der gør det?
Avatar billede up2nogood Nybegynder
09. august 2011 - 17:29 #1
Hejsa,

Hvis i er vandt til at bruge debitor/dagligt, så kan i tage ordremodulet i gang med det samme. Eneste forskel er, at ordren nu bliver i ordrekartoteket indtil den faktureres eller slettes. (Husk at sætte op, at ordre og ordrelinjer nedlægges ved komplet leveret linjer).

God fornøjelse.
Avatar billede GlobaCon Nybegynder
26. august 2011 - 13:33 #2
Hej

Hvis i har brug for lidt hjælp til at bruge ordre modulet, så kan i eventuelt kigge her http://globacon.dk/index.php/guides-til-microsoft-c5/ der har jeg skrevet et par korte guides til det :)

Med Venlig Hilsen
Bent B. Pedersen
www.globacon.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester