Avatar billede mariannedixen Nybegynder
02. juli 2011 - 15:03 Der er 2 kommentarer

Hjælp til iTunes!

Jeg har downloadet en helt masse musikvideoer, til mit iTunes bibliotek. Da jeg startede med at downloade, kom videoerne ind under kategorien 'film'. Derfra kunne jeg højre-klikke på emnerne og trykke 'Vis Info'. Under 'valg' kunne jeg så ændre videoerne fra film til musikvideoer, og videoerne kom derved hen til resten af min musik.
Problemet er, at jeg gerne vil have mine videoer til kun at være musikfiler. Hvordan fjerner jeg videoen men stadig beholder lyden?
NB: 200 point til den som først kommer med en løsning på mit problem. :)
Avatar billede brem3r Nybegynder
02. juli 2011 - 16:36 #1
Har du downloadet dem fra iTunes eller fra et andet program?
Avatar billede mariannedixen Nybegynder
02. juli 2011 - 18:43 #2
Nej, mange af musikvideoerne har jeg fået tilsendt via mail fra venner. derfra har jeg så hentet dem ned på min computer.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester